Tuszen hemel en aarde
 
 

Activiteiten en behandelingen 

Reiki

Transformerend ademen

Yoga

Soundjourney

Fytotherapie

Maar ook workshops, retraites, individuele (klank) sessies & Harples

Iedereen is van harte welkom, de beschikbare data en alle activiteiten tref je onderaan op deze pagina


Onze ruimte bevindt zich in Blaricum en is gemakkelijk te bereiken zowel met de auto als OV. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.Tus ZEN hemel en aarde staat voor de plek waar wij ons letterlijk en figuurlijk in bevinden. Ons lijf en geest beweegt zicht voort tussenbeide en soms is het een of het ander even uit balans geraakt. Teveel focus op het hoofd en connectie missen met de aarde of juist andersom. Door emoties en ervaringen kan er in ons lijf een onbewuste of soms ook bewuste blokkade ontstaan, dan is een setje de juiste richting op ontzettend helend en fijn. Onze missie is om dat duwtje en liefdevolle setje te geven, de juiste richting in.

Nieuwsflitsen


Yannick
Energetisch Therapeut, Reiki Master/Trainer, Fytotherapeut, Sound Journey.


Ik begeleid mensen op een individuele reis naar hun innerlijke zelf en leid mensen naar een eventuele doorbraak. Ontdek je innerlijke vreugde, (zelf) liefde en maak verbinding met jezelf om je individuele missie in dit leven te vervullen!


In de wereld van vandaag, zijn de meesten van ons niet meer met onszelf verbonden en vragen zich af wat de ziel gelukkig maakt. Het antwoord ligt in jou verscholen, ergens diep onder maskers, lagen en oud pijn, ontvouwt zich een pure kern van jouw bestaan.


In samenhang van de Energetische behandeling pas ik vaak universele ceremoniële gebruiken toe zoals, edelstenen, kruiden, oliën, soundjourney, intenties en symbolen. Mocht je meer willen inlezen of reiki en soundjourney, kan je naar het desbetreffende kopje daarover gaan.


Ik neem een ​​holistische, empathische en empowerende benadering aan om je in elke situatie in je leven te ondersteunen. Laat je innerlijke licht helder schijnen in deze wereld!! Er is meer tussen hemel en aarde.

Chantal
Ervaringen: YinYang-Yoga docent 200h RYT Yoga Alliance l MBCT (mindfulnesstrainer) | ademcoach AVC

- Adem Coach AVC (Anke Verstappen coaching )
- Power yoga (bij Aalo yoga-academie RYT gediplomeerd)
- Vinyasa Yoga (Bij Aalo yoga-academie RYT gediplomeerd)
- Yin Yoga (Bij Aalo yoga-academie RYT gediplomeerd)
- Harptherapie (Christina Tourin) 

- Harp masterclasses van Lavinia Meijer
- Mindfulness (based cognitieve gedragstherapie) 5 jaar werkzaam geweest bij Zen.nl/delft
- Yogafilosofie - Dichten en illustreren


'Ik geloof dat het mijn missie is mensen te raken en prikkelen in bewustzijn door middel van middel van beeld, geluid, verhaal, gesprek en beweging.' Met mindfulness, yoga, illustraties, verhalen/vertellingen en poëzie, muziek en theater. Bewustwording is simpelweg zijn in het moment, reflecteren, voelen en ervaren. En dat kan werkelijk iedereen! Soms met een liefdevol setje en reikende hand. Die reikende hand naar de ander en naar jezelf dat is voor mij spiritualiteit. En dat uit zich in verschillende vormen en paden passend bij de persoon. Dat maakt bewustwording zo mooi en divers! Zo inspirerend om de ander daarin te ontmoeten.


Chantal maakt gedichten en arrangeert eigen composities op de harp, een perfecte combinatie. Luister hier een fragment en laat je meevoeren op de woorden en klanken. Neem een kijkje op ons youtube kanaal voor meer filmpjes. 


ps. Voer in je navigatie wetering 122, dan kom je gemakkelijker bij ons adres aan.