Tuszen hemel en aarde
Reiki & Yoga

Tot 1 juli yogalessen aan in de natuur, zie flyer hieronder. De lessen vinden buiten plaats onder strikte voorwaarden, deze zijn hier terug te lezen en in deze infographic kort weergeven. De gemeente Huizen is akkoord met het aanbieden van deze buitenlessen. Aanmelden voor de lessen kan via de aanmeldlink van Bala-Huizen. (Poweryoga Chantal) Of stuur een email 

Nieuwsgierig? volg een gratis online proefles, meldt je hieronder aan in het contactformulier. 

Yoga met live harpmuziek en ukelele mantras, meditatie -en ademtechnieken. Vanuit yogastromingen poweryoga (Ashtanga) en Vinyassayoga. Yoga voor bewuste yogi's die d.m.v yoga een reis naar en door zichzelf willen maken.

Mijn yogalessen typeren zich in de verbinding die wordt gemaakt met de yogafilosofie, spiritualiteit en de mythologie achter de houdingen, de asana's. We gebruiken het lichaam om in de asanas te komen en vanuit die ervaring tot inzichten te komen, op deze manier voel je de intentie en energie van de houdingen.

Door asana's aan te nemen en doorvoelen leer je de wereld om je heen beter te begrijpen. Je kruipt namelijk in de rol van bijv krijger, iemand die onbevreesd is.

Door die houding neer te zetten fysiek stap je al in deze rol, met de filosofie en mythologie erachter ga je daadwerkelijk doorvoelen.

Zo breng je tegenstellingen samen, je bent namelijk niet afgescheiden van die emotie/eigenschap (je staat er namelijk op dat moment midden in). Elke vorm die je wel of niet denkt te bezitten kan je in yoga belichamen. Elke week gaan we bewust voelen en ervaren wat er in ons lijf en interne wezen speelt. Je leert te schouwen naar datgene wat naar de oppervlakte komt, de yogafilosofie die we behandelen ondersteund hierbij, hoe verhoudt lichaam en geest met elkaar?

Eindontspanning met live harp muziek en aromatherapie.

Voor meer informatie of aanmelden stuur een e-mail naar info@Tuszenhemelenaarde.nl of houd de facebookpagina in de gaten.

Kosten: €12,50 per les

    Met live harpmuziek afgestemd op het moment. 

Tijdens de lessen maken we gebruik van de helende kracht van geur. Voor zowel de meditatie als asana's als savasana maken we gebruik van de geuren van Doterra. Deze verrijken en verdiepen je ervaring, wil je er meer over lezen? dat kan klik hier. WIl je meer informatie over de etherische oliën neem dan contact met ons op. Voor meer informatie of aanmelden klik hier of stuur een e-mail naar info@Tuszenhemelenaarde.nl of houd de facebookpagina in de gaten.  

Yoga met live harpmuziek
Elke dinsdagavond 18:30 - 19:45 en zondagochtend van 11.30 - 11.45 Aanmelden via deze link  

of via info@

tuszenhemelenaarde.nl 
1 op 1 begeleiding of groepsverband: Bala bewustzijnscentrum  Trompstraat 1 Huizen

€ 12,50 (per losse les)
€ 100,00 (rittenkaart geldig voor 10 lessen)