Tuszen hemel en aarde
 
 

Yoga voor iedereen (yin of yang of eventueel beide)

De lessen worden gegeven vanuit een bepaald doel of wens/intentie. Daar waar Yinyoga het bindweefsel stimuleert en je meridianen kan vinyassa of ashtanga juist jouw spieren en souplesse stimuleren. Mocht je meer informatie willen lezen over yan of over yinyoga stuur mij een berichtje met vragen. 


Yoga voor bewuste yogi's die d.m.v yoga een reis naar en door zichzelf willen maken.


Mijn yogalessen typeren zich in de verbinding die wordt gemaakt met de yogafilosofie, spiritualiteit en de mythologie achter de houdingen, de asana's. We gebruiken het lichaam om in de asanas te komen en vanuit die ervaring tot inzichten te komen, op deze manier voel je de intentie en energie van de houdingen. Ook werken we vanuit het ritme van de seizoenen en maan. Elke fase vraagt weer wat anders van je, ook in yoga.


Door asana's aan te nemen en doorvoelen leer je de wereld om je heen beter te begrijpen. Je kruipt namelijk in de rol van bijv krijger, iemand die onbevreesd is.

Door die houding neer te zetten fysiek stap je al in deze rol, met de filosofie en mythologie erachter ga je daadwerkelijk doorvoelen.

Zo breng je tegenstellingen samen, je bent namelijk niet afgescheiden van die emotie/eigenschap (je staat er namelijk op dat moment midden in). Elke vorm die je wel of niet denkt te bezitten kan je in yoga belichamen. Elke week gaan we bewust voelen en ervaren wat er in ons lijf en interne wezen speelt. Je leert te schouwen naar datgene wat naar de oppervlakte komt, de yogafilosofie die we behandelen ondersteund hierbij, hoe verhoudt lichaam en geest met elkaar?

Eindontspanning met live harp muziek en aromatherapie.

 

Vanuit yogastromingen:

- Poweryoga (Ashtanga)

- Vinyassayoga 

- Yinyoga


Yogales met reiki-behandeling is ook mogelijk 

 

YogaflowdansYoga, dans en live muziek om een reis

naar en door jezelf te maken

Kosten: €25 

Data: zie website's

Aanmelden kan via contactformulier of via info@dedansendevlinder.nl

Locatie: Vlinderhuys Amersfoort
Barchman Wuytierslaan 51 in Amersfoort