Tuszen hemel en aarde
 
 


Reiki en soundhealing


Is een Japanse techniek voor het verminderen van stress die kalmerende en genezende energie naar de energiecentra in het lichaam stuurt, ook wel meridianen of chakra's genoemd. Het is een eenvoudige maar krachtige ontspanningsoefening die al duizenden jaren wordt gebruikt om een ​​zeer kalmerende en meditatieve ervaring te produceren om lichaam en geest op één lijn te brengen. Door verbinding te maken met hogere of fijnere frequenties van bewuste energie, en liefdevolle intentie of gedachte (wat ook energie is) te gebruiken om te genezen en te reinigen, is de Reiki-beoefenaar in staat om de energie te richten op de plekken waar deze het meest nodig is voor een diep herstellende ervaring.


Meer over klankgenezing:
Is een techniek die een diepe staat van ontspanning teweegbrengt om u te helpen genezen en de geest te veranderen. Elke schaal heeft een unieke frequentie, geluid en toon die overeenkomt met de frequenties in het lichaam. Het scala aan geluiden herstelt de trillingsfrequenties op cellulair niveau en in ons zenuwstelsel, waardoor het lichaam in een natuurlijke staat van balans komt. De beweging van onze hersengolven synchroniseert met de trillingen van de kommen, waardoor de hersengolffrequenties worden verbeterd, een diepe meditatie-ervaring wordt gecreëerd en creatief denken wordt bevorderd. Geluidsgolven stimuleren onze immuunrespons, verminderen stress, harmoniseren de lichaamscellen, brengen de energiesystemen van het lichaam in evenwicht, verlagen de hartslag, bloeddruk en spierspanning en kalmeren onze emoties.


“Als we accepteren dat geluid vibratie is en we weten dat vibratie elk deel van ons fysieke wezen raakt, dan begrijpen we dat geluid niet alleen door onze oren maar door elke cel in ons lichaam wordt gehoord. Een van de redenen waarom geluid op fysiek niveau geneest, is omdat het ons zo diep raakt en transformeert op het emotionele en spirituele vlak. Geluid kan onevenwichtigheden op elk niveau van fysiologisch functioneren herstellen en kan een positieve rol spelen bij de behandeling van vrijwel elke medische aandoening. "

–Dr. Mitchell Gaynor, directeur Medische Oncologie en Integratieve Geneeskunde bij het Cornell Cancer Prevention Center