Tuszen hemel en aarde
 
 


Reiki en soundJourney

Reiki is het Japanse woord voor de allesomvattende en alles doordringende levenskracht. Rei betekent ook wel universeel en Ki betekent levensenergie of vitale kracht. 


Reiki is een natuurgeneeswijze, ikzelf zie het liever als het setje de juiste richting in waarin je lichaam zelf de energie die gestagneerd is oppakt en laat stromen naar de delen die eerder vast zijn gelopen. Je lichaam voelt en neemt waar wat deze doorstroming van je blokkade doet wanneer het vrij kan stromen en pakt dit verder zelf op. 

Soms gaat dit gelijk soms is het patroon zo hardnekkig dat je systeem wat meer setjes nodig heeft.


Muziek is helend en raakt soms buiten de rede stukken aan in mensen op diepere lagen. Je kent het vast wel dat de gevoelige snaar wordt geraakt en een vlaag van ontroering binnendringt. Dat kan soundjourney ook met je doen ter ondersteuning van een reiki-behandeling.Yannick bespeelt o.a. twee prachtige gongen die diep in je lichaam door en natrilt met ondersteuning van klankschalen, drum, een bijzondere digiridoo en andere prachtige aanvullende klanken.

Chantal ondersteunt daarbij vanuit harptherapie* waarin zij afstemt op de situatie welke toonfrequentie passend is
en poogt de gevoelige snaar te raken vanuit de modus die er zijn te spelen op de harp. Ben je nieuwsgierig geraakt of het wat voor jou is? neem gerust contact met ons op.

* Wist je dat we meerdere schalen en stijlen hebben op onze muziekladders? En dat deze bepaalde gevoelens oproept en wat ik geloof ook transformeert omdat je het via muziek kan uiten. Wil je meer hierover te weten komen? Stuur ons een berichtje.Hieronder tref je in impressie van onze praktijkruimte.