Tuszen hemel en aarde
 
 

 Tus ZEN hemel en aarde staat voor de plek waar wij ons letterlijk en figuurlijk in bevinden. Ons lijf en geest beweegt zicht voort tussenbeide en soms is het een of het ander even uit balans geraakt. Teveel focus op het hoofd en connectie missen met de aarde of juist andersom. Door emoties en ervaringen kan er in ons lijf een onbewuste of soms ook bewuste blokkade ontstaan, dan is een setje de juiste richting op ontzettend helend en fijn. Onze missie is om dat duwtje en liefdevolle setje te geven, de juiste richting in. 

 Zijn wij het ultieme voorbeeld van een yogi? Ja! wij zijn net als jij soms onbewust èèn met onze onzekerheden, angsten en oordelen. Vanuit dit weten, wat we in elke vezel van ons lijf en zijn heb ervaren, delen wij deze prachtige inzichten met jou!


Wat wij jou willen bieden

Yannick Dreier Gligoor

Yannick Dreier Gligoor

Ervaringen Energetisch Therapeut, Reiki Master 3B kruidengeneeskunde, soundhealer, hypno en regressie therapeut

Chantal Koelewijn

Chantal Koelewijn

Ervaringen YinYang-Yoga docent 200h RYT Yoga Alliance l MBCT (mindfulnesstrainer)

Over - Power yoga (bij Aalo yoga-academie RYT gecertificeerd) - Vinyasa Yoga (Bij Aalo yoga-academie RYT gecertificeerd) - Yin Yoga (Bij Aalo yoga-academie RYT gecertificeerd) - Mindfulness (based cognitieve gedragstherapie) 5 jaar werkzaam geweest bij Zen.nl/delft - Spiritualiteit en Yogafilosofie - Dichten en illustreren - Harp en muziektherapie 'Ik geloof dat het mijn missie is mensen te raken en prikkelen in bewustzijn door middel van middel van beeld, geluid, verhaal, gesprek en beweging.' Met mindfulness, yoga, illustraties, verhalen/vertellingen en poëzie, muziek en theater.