Tuszen hemel en aarde
Reiki & Yoga

 Tu ZEN hemel en aarde staat voor het gevoel dat wij herkennen en willen nastreven. Een stukje hemel en aarde kunnen we zelf manifesteren en creëren, dat doen we niet alleen maar met elkaar. Er ontstaat iets bijzonders wanneer verwante zielen bij elkaar komen, met de zelfde missies en ambities. Energieën en intenties versmelten of weerspiegelen met elkaar en zo ontstaat er nieuwe creaties, wat verder kan uitgroeien tot bijzondere manifestaties. Op die manier tillen we de aarde op naar een hogere vibratie, waarin aardse en hemelse aspecten elkaar mogen omhelzen.  Dat gelukzalige ZEN gevoel is te realiseren, we hoeven er alleen maar daar tussen te zijn en het licht in on zelf te ontwaken.  Wat zou de wereld er mooier uitzien als we dat gevoel in bewustzijn met z'n alle kunnen vieren als een grote kosmische vreugdedans!!

 Zijn wij het ultieme voorbeeld van een yogi? Ja! wij zijn net als jij soms onbewust èèn met onze onzekerheden, angsten en oordelen. Vanuit dit weten, wat we in elke vezel van ons lijf en zijn heb ervaren, delen wij deze prachtige inzichten met jou! 

Yannick Dreier Gligoor, Energetisch Therapeut, Reiki Master 3B

  •  Aura Reading
  • Reiki healings 
  • ‍ Master 3b- energetisch therapeut- kruidengeneeskunde 
  •  Trainingen/ inwijdingen 
  •  Hz therapieën/ klankbaden
  • Edelsteentherapieën

' Reiki is mijn achtergrond, doorontwikkeld naar een eigentijdse healing methode'

Disbalans heeft vaak een dieper liggende betekenis. Dit kan zich  uiten tot psychische en lichamelijke klachten.  Als therapeut vind ik het belangrijk om mij goed in te lezen welke behandeling het beste zou kunnen aansluiten. De behandeling is toepasbaar op meerdere behoeften, iedereen heeft er baat bij.  Dat uit zich in de vorm van energetisch ondersteuning en/of fysieke en mentale aanpassingen.

Over de reiki behandeling zelf:
Door middel van het afstrijken  van energetische lagen, gaan vervuilde energie kanalen weer openstaan. Het lichaam mag weer ontvangen en stroomlijnen. Zodra ik een disbalans voel reik ik met verschillende hand posities ki toe.  Chakra's breng ik in een gebalanceerde harmonie met lichaam en geest. Krachtsymbolen en intenties kan worden ingezet indien dat noodzakelijk is. 

Een behandeling is combineerbaar met:
- Helende Hz klanken
- Edelstenen en Bloesems

Chantal Koelewijn,  YinYang-Yoga docent 200h RYT Yoga Alliance l MBCT (mindfulnesstrainer)

- Power yoga (bij Aalo yoga-academie RYT gecertificeerd)
- Vinyasa Yoga (Bij Aalo yoga-academie RYT gecertificeerd)
- Yin Yoga (Bij Aalo yoga-academie RYT gecertificeerd)
- Mindfulness (based cognitieve gedragstherapie) 5 jaar werkzaam geweest bij Zen.nl/delft 
- Spiritualiteit en Yogafilosofie 
- Dichten en illustreren 
- Harp en muziektherapie

'Ik geloof dat het mijn missie is mensen te raken en prikkelen in bewustzijn door middel van middel van beeld, geluid, verhaal, gesprek en beweging.' Met mindfulness, yoga, illustraties, verhalen/vertellingen en poëzie, muziek en theater.


Vanuit dat verlangen ben ik een aantal jaren werkzaam geweest als mindfulnesstrainer verbonden aan Zen.nl Nederland. Vanuit mijn mindfulnessachtergrond integreer ik opmerkzaamheid en meditatie in de yoga-lessen. Mijn lessen typeren zich met aandacht voor je lichaam als spiegel van je interne mens. Zo integreer ik in elke les een stukje yoga-filosofie om mee te nemen in de yogapractice en/of ter contemplatie in het dagelijks leven. Inspiratie en prikkelen in bewustzijn typeert mijn lessen.

Yoga brengt je in je lichaam en dat wat speelt in je interne wezen bubbelt naar boven als je stil bent en ruimte geeft. Door een houding/asana leer je te schouwen naar dat wat naar de oppervlakte komt. Ik vind het een groot cadeau mensen hierin te begeleiden en te laten ervaren dat door beweging kanalen open worden gezet en energie anders gaat stromen. Waarin mensen leren los te laten en te vertrouwen dat zij dit stukje inzicht zelf gaan ontvangen.  
Het lichaamsbesef wat je ontvangt door yoga kan tot mooie inzichten leiden. Je leert zien dat je zoveel potentie hebt en dat in beweging mag ervaren. 
Het is zo'n verheerlijking om in yoga volledig jezelf te mogen zijn en dat dit je tot een mooie metgezel maakt op iemands spirituele of niet-spirituele pad.