Tuszen hemel en aarde
Reiki & Yoga

Blog


2020-01-27

Verwante zielen

Er ontstaat iets bijzonders wanneer verwante zielen bij elkaar komen, met dezelfde missies en ambities. Het voelt zo vertrouwd en herkenbaar, een Tribe die eindelijk thuiskomt van een reis. Samen landen naar een plek waar we allemaal mogen zijn wie we diep van binnen zijn. Energieën en intenties versmelten of spiegelen met elkaar en zo ontstaan er nieuwe creaties, wat verder kan uitgroeien naar bijzondere manifestaties. We hebben elkaar nodig vooral in deze overgang.

Verwanten zielen denken vaak hetzelfde maar zijn totaal andere personen.. Iedereen is op zijn eigen manier authentiek, en volgt zijn eigen pad. Elk levend wezen is anders en heeft ook zijn gebreken en talenten. Het zou makkelijker zijn als je jezelf acepteert wie je werkelijk bent. Met de juiste voeding aan kennis, en licht groei je elke keer naar een andere trede. Je maakt een groei mee, je verandert continue als persoon. Blijf in dit alles dicht bij jezelf, dan kan je worden wie je werkelijk bent. 

Van de buitenkant zien we er anders uit, maar van de binnenkant zijn we gemaakt van dezelfde sterrestof. En dan heb ik het over de ziel. De ziel die verwant is van een energie bron, en is met andere zielen verbonden. Dat maakt ons allemaal broeders en zusters. Behandel daarom elkaar en ook de dieren hoe jij ook behandeld wilt worden. Op spiritueel gebied kunnen we nog heel wat van elkaar leren. Vergeet niet wie je werkelijk bent. Volg je eigen pad, en ontdek wat meer over jezelf 😉 veel antwoorden weet je zelf al. Luisteren naar je innerlijk weten.

✨11:11✨

Admin - 07:33:24 | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments